Neem gerust contact op: 06-18923977
Selecteer een pagina

kindercoach Oudewater

Is je kind vaak boos, bang of verdrietig? Heeft je kind last van weinig zelfvertrouwen?
Is er een ingrijpende gebeurtenis, zoals een scheiding? Of heb je een andere opvoedvraag of gedragsprobleem?

Mag ik dan je kind en daarmee jullie helpen?

kindercoach oudewater

houvast en vertrouwen

kindercoach oudewater

voor een blij en gelukkig kind

Als kindercoach help ik vooral jonge kinderen (Basisschool leeftijd) en hun ouders op een laagdrempelige, korte en praktische manier bij verschillende hulpvragen. Gemiddeld zijn dit ongeveer 6 sessies met het kind. We gaan samen aan de slag om je kind en het gezin weer in balans te brengen.

Je kind staat bij mij centraal. Ik ga samen met je kind ontdekken wat hij of zij nodig heeft. Ik luister en kijk daarbij zonder oordeel. We gaan op zoek naar kwaliteiten en talenten, die helpen tot effectief gedrag. Met mijn creativiteit kan ik krachtige coachingstechnieken verwerken in een spel of activiteit, rekening houdend met de interesses van je kind.

Waarschijnlijk heb je deze site gevonden met de zoektermen ‘kindercoach Oudewater’. Mijn praktijk is namelijk in Benschop, op een steenworp afstand van IJsselstein. Ook kan ik coachen bij je thuis, op school of ergens buiten.

“Onder de vleugels van José bloeit mijn dochter op”

“Via school kwam ik in contact met José. Mijn dochter sprak vaak over haar en toen José kinderen zocht om te coachen, twijfelde ik geen seconde. Ze heeft veel meegemaakt met een ernstig ziek broertje en daarna de scheiding van haar vader en mij. Onder de vleugels van José bloeit mijn dochter op. Ze durft zichzelf te zijn en te laten horen. Ze leert om te gaan met haar verschillende emoties. José leert haar dat alles wat ze bespreken tussen hun twee blijft, iets wat vertrouwen geeft en een gevoel van veiligheid. Dus mocht u op zoek zijn naar een stabiele hulp in het leven van uw kind, dan kan ik José zeker aanraden !”

Moeder van 5-jarig meisje

“José heeft onze dochter uiterst zorgzaam begeleid”

“José heeft onze oudste dochter uiterst zorgzaam begeleid, waardoor ze weer meer zelfvertrouwen heeft gekregen en weer beter luistert. José werkt stap voor stap naar haar einddoel toe, waardoor alles heel natuurlijk en soepel verloopt. We zijn José erg dankbaar hiervoor!”

Ouders van 6-jarig meisje

José Rietveld - van Es

Gediplomeerd kindercoach

Adres

Vogelkers 4, 3405 DJ Benschop

Telefoon

06-18923977

E-mail

jose.rietveld74@gmail.com

Bericht:

Pagina www.kindercoaching-het-anker.nl/kindercoach-oudewater/